NetLife - vse za spletni marketing na enem mestu
     

Oblikovanje spletnih strani

Slika ponavadi pove več kot tisoč besed. Prva stvar s katero se sreča vaš obiskovalec je izgled celotne strani oz. občutek, ki ga dobi ob vprašanju: ali lahko zaupam tej strani, temu podjetju?

Naši designi so lahko unikati ali pa izdelani po že obstoječih predlogah, prilagojeni so vašim željam in potrebam ter seveda celostni grafični podobi podjetja (CGP).

Pri oblikovanju spletne strani je cilj doseči največjo prepoznavnost med ostalo konkurenco in se hkrati prilagoditi ciljnim skupinam uporabnikov.


V fazi oblikovanja spletnih strani bomo za vas najprej izdelali osnutek oblikovne rešitve, ki ga boste pred izvedbo pregledali in potrdili.

Z našo pomočjo boste izboljšali podobo svojega podjetja in naredili odličen vtis med uporabniki spleta. Ko nam boste zaupali svoj spletni projekt bo na njem delalo med 4 in 6 izkušenih strokovnjakov. Naša posebnost je v tem, da smo vam na voljo tudi po oblikovanju oz. izdelavi spletnih strani. V navezavi s spletnim oblikovanjem vam nudimo tudi grafično oblikovanje. V istem designu kot spletno stran vam pripravljene za tisk izdelamo tudi letake, kataloge in podobno.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo ugotovili, če so naše oblikovalske storitve primerne za vaš posel in podjetje.


Preberite še: Izdelava spletnih strani
 

Brezplačna analiza vaše spletne strani

Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec.
Vašo stran bomo pregledali in vam podali nekaj brezplačnih nasvetov, kako bi lahko izboljšali učinkovitost vaše spletne strani.

Kliknite tukaj za brezplačno analizo spletne strani

Spletne storitve Netlife

Vse kar potrebujete za vašo spletno predstavitev na enem mestu”
Spletne storitve - Netlife.si