NetLife - vse za spletni marketing na enem mestu
     

Urejanje spletnih strani - Spletno uredništvo

Večina podjetij se zaveda, da rezultati marketinških naporov ne pridejo takoj, saj se pravo delo prične šele po izdelavi spletne strani.

Zato prevzamemo skrb in odgovornost za vodenje spletnega projekta tudi po izdelavi spletne strani. Po izdelavi prevzamemo marketinška in uredniška dela, se pravi, da spletno stran za vas grafično in vsebinsko urejamo ter konstantno promoviramo. Na rednih sestankih se z vami konzultiramo in vam po potrebi svetujemo.

Po naših izkušnjah se tak način sodelovanja zelo dobro obnese, saj vaše podjetje razbremeni in je tudi ceneje kot če bi imeli enega ali več zaposlenih za te vrste del.

Kaj zajema spletno uredništvo? Urejanje spletnih strani zajema od osnovne skrbi za nemoteno delovanje do vsakodnevne uporabe posebnih znanj optimizacije, ki za ključne besede relevantne za vaš posel, zagotavlja visoko pozicijo vaše strani v iskalnikih kot sta Google in Najdi.

Marketinško urejati spletne strani pomeni zagotavljati rezultate na dolgi rok. Cilj večine naših strank je povečati število prodajnih kontaktov, zato skrbimo da se za vsako, tudi najmanjšo spremembo na spletni strani (zamenjava teksta, slike), upošteva zastavljeno smer (strategijo spletnega nastopa podjetja) in obdrži visoko pozicijo v iskalnikih.

Katere storitve zajema spletno uredništvo?
Za takšno obliko sodelovanja se določi vrednost del in mesečni pavšalni znesek ter podpiše pogodba o sodelovanju.

Za vas bo skrbela marketinško podkovana skupina, ki že deseto leto zadovoljuje najzahtevnejše naročnike.

Imate svoj spletni projekt o katerem bi se radi pogovorili?
Stopite v stik z nami in skupaj bomo ugotovili ali so naše storitve primerne za vas.


Preberite še: Izdelava spletne trgovine
 

Brezplačna analiza vaše spletne strani

Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec.
Vašo stran bomo pregledali in vam podali nekaj brezplačnih nasvetov, kako bi lahko izboljšali učinkovitost vaše spletne strani.

Kliknite tukaj za brezplačno analizo spletne strani

Spletne storitve Netlife

Vse kar potrebujete za vašo spletno predstavitev na enem mestu”
Spletne storitve - Netlife.si